Ama bana çok sevdiğim şeyleri vermek gerekiyor.”

                          1             21 yaşındaki yedi gol bu sezon gol sadece gelmiştir   Jose Mourinho’nun Manchester United yöneticisi ne istediğini dağıtımı yapmaya ileri ihtiyacı Anthony Martial “büyük bir potansiyel” yeterli değildir uyardı. 2015 yılında Monaco’dan onun büyük para taşındıktan sonra öylesine etkileyici başlayan OId Trafford’da en 21 yaşındaki ikinci sezon bir mücadele olmuştur. Martial yedi gol bu terim kaydetti ve Premier Lig lideri Chelsea karşısında Pazar günü etkileyici 2-0 galibiyet de dahil olmak üzere tamamen vesilelerle Birleşik kadro dışı bırakıldı.

Mourinho 19 yaşındaki takım arkadaşı Marcus Rashford kitap dışında bir yaprak almaya Martial çağıran onun ihmal aşağı memnuniyetsizlik ziyade sakatlık olduğunu doğruladı. “Sen biz böyle neredeyse 10 ay ya da bir şey birlikteyiz, biliyorum,” United Menajeri öncesinde Anderlecht ile Perşembe günkü Avrupa Ligi çeyrek final ikinci bacağın söyledi. “Ben şimdi çok daha iyi tanıyorum aynı şekilde, oyuncular da artık beni çok daha iyi bilmeli. “Ben gibi oyuncuların, ben oyuncu ne düşündüğünü bilmek aynı şekilde de ben gibi biliyorum. “Ben oyuncuların yönde gitmek zorunda aynı şekilde, onlar da sahip oyuncular benim yönde gelmek ve bu nokta.

Marcus Rashford bile bile olmadan, hatta Eylül Premier Ligi’nde bir golü atmadan beri olmadan gol olmadan hep güvendiğim bir oyuncu “İşte bu yüzden. “Hep ben Manchester United oyuncusu olarak ne istediğini ben oynamak bir oyuncu, hep bir oyuncu istediğini yönünde, benim yöne geliyordu çünkü destekleyen hep bir oyuncu, olduğunu, bu yüzden bence öyle bu konuda.1xbet live streams “Birbirine daha iyi ve daha iyi ve daha iyi tanımak ve bizim gibi şeylerin yöne gitmeye alma hakkındadır. “Bu yüzden Anthony büyük potansiyeli olan bir oyuncu olduğunu düşünüyorsunuz? Evet, sanırım. “Onun benim için başarılı bir şekilde oynayabilir misin? Evet, sanırım.

Ama bana çok sevdiğim şeyleri vermek gerekiyor.”                   yöneticisi André Villas-Boas Galler’de Swansea 2-1 yendi Spurs dizilişinde onu dışarı çıktıktan sonra Tottenham sol arka Assou-Ekotto uzakta kulüp bir transfer ile bağlantılı olmuştur. Ekotto bazı güçlü savunma ekranlarda koyarak, 2006 yılında Lens imzalanması beri kulüp için güçlü bir oyuncu olmuştur, ama konsantrasyon masraflı süresi geçerse birçok taraftar bırakmış – patronu dahil – zamanlarda sinirli. AVB onu satmak yaparsa, yine de, kim onun yerini al? en 29 yaşındaki botları dolum kapasitesine sahip bazı oyuncuların görmek için oka tıklayın.

Assou-Ekotto kalmak ya da gitmek, gereken bir tarafa onun wackiness ve komedi tweet’leri bırakılması ve futbol odaklanarak?https://sites.google.com/site/globalcharitynews/world-travels-and-educations/world-travels-and-educations/montserrat                   5             Benny güle güle? – Raporlara göre, Assou-Ekotto AVB bir yedek arayan ile, sezon sonunda White Hart Lane bırakabilir, böylece Spurs ve Kamerun sol bek için önerilen bazı değiştirmeler görmek için sağdaki oka tıklayın.                   5             Samuel Umtiti: Lyon – Umtiti Fransa’da yüksek oranlı ve görüntüleme O savunma merkezine hem de Lyon için sola yer almıştır son 32′de Spurs karşı çaba aşağıdaki sezonun Avrupa Ligi hedefi için aday olduğunu onun havada yiğitliği ve bütün geçiş yüzde 81 tamamlayarak, savunma yetenekleri tamamlar. Umtiti hala sadece 19 ve AVB onu Fransa’nın U20 tarafı için oynamasını izlemek için izci gönderilen söylenir.

                  5             Luke Shaw: Southampton – Shaw sadece 17 olduğunu, ancak Aziz no.1 sol bek olarak akademiden mezun olduktan sonra kulüp için 21 kez oynayan bu terimi kendisi kurmuştur. Tottenham da Chelsea, onun çocukluk çağı kulübü, ona görünüşte keskin ile olsa da, Shaw için ellerinde bir mücadele var. O, arkasında ileri ve eşit yetkili gidiyor kendi lehine gücünü kullanarak ve sakinliği ile muhalefet saldırganların durdurma mükemmel.                   5             Aly Cissokho: Valencia – Liverpool Lyon takımına transfer aşağıdaki 2012 yılından bu yana La Liga’da kulübünde olmuştur 25 yaşındaki Valencia adam, ilgilendikleri bildirildi.

Cissokho, o İspanyol tarafı için bu sezon isterdi o kadar oynamadı gerçeği küfür yaz aylarında bir transfer düşündüren ederken muhtemeldir, bu ona en çok çeken biridir iddia Premier Ligi severek konuştu.                   5             Danny Rose: Sunderland – Tottenham AVB o izci Sunderland yaptığı kredinin sırasında Spurs’ 22 yaşındaki sol bek Danny Rose da göz önünde olan, Ekotto, değiştirmek istiyor karar vermelidir büyük harcamak zorunda olmayabilir. Işığın Stadı’nda yaptığı performansları Swansea geçen yıl Steven Caulker hayranlarına ve gibi onu endeared var, Gül düzenli ilk takım futboldan sonra Spurs için daha iyi bir oyuncu geri dönebilirler. Ortalama olarak o maç başına iki tackles ve 2.3 müdahaleleri yaptı. Rose adım up için hazır olduğunu düşünüyor musunuz?           

Comments are closed.