Tinder Bios forut killar som fangar hennes uppmarksamhet

Hur sa anser din Tinder Bio ifall dig?

Nar singlar letar efter en aning hjalp med sitt dejtingsliv ringer de ej Ghostbusters. I stallet kallar de ghostwriter – Meredith Golden , aka The Tinder Whisperer. Golden far betalt for att blada genom tusentals profiler och landa forsvinna kunder sa lysande Forsta dejten , och hon havdar att hon har sett praktiskt taget all dejtingsprofiler i New York (och kommer stadse ihag de daliga). Sjalv kanner all, jag overdriver inte, sager hon.

Visst, fantastiska bilder ar bestammande for att hjalpa en dejtingsprofil att gitta ut, men en bra bio kan producera differens mellan en svepning oh-va och en svep nu-uh. Saken ar att det inte stadse ar sa enkelt att besta smart och rask. Ifall du tar nagra swipes ser du bios som ar forut ordiga, inte visar nagon personlighet eller enbart ar helt tomma.

Golden paminner om en profil hon sag som inkluderade mannens laka livshistoria ifall att gifta sig (och senare dela sig) med sin raring i gymnasiet. Spara nagra grejer till datumet, rader Golden och test att undfly att besta forut specifik eller krasen.

Enligt Golden bor du hantera din bio pro att projicera att du ar en positiv och rolig person att vara med. Malet ar att uppegga manniskor till dig, anser hon. Du plikt ha nagot som manniskor kan engagera sig i.

Den basta bioen ar en som du jag kommer fram till, men tyvarr ar det avsevart lattare sagt an gjort. Golden anser att ifall du behover lite motivation hjalper det dig att erinra varfor du skriver bioen i forsta hand.

Poangen med en bra bio ar precis som en svang forut att bidra folk nagot att kommunicera om for att enkelt ledsaga konversationen, forklarar hon. Den enkla och roliga skamten ar vanligtvis den som konverterar till ett datum. Det finns ingenting varre an nar en konversation kanns som att dra i tanderna, det har ar de snabbaste konversationerna som ger borttagning.

Sa om du ar helt bit om hur du startar din bio eller enkom behover handtag med en zinger-linje, foreslar Golden att du anvander ett av dessa proposition pro att anpassa din udda personlighet. Atminstone bor det ge din bio en liten start innan du koper ut den riktiga saken.

Alskar du att expedition da och da? morsning korsning, bry dig inte ens ifall att namna det i din bio, anser Golden. Att uppge att du uppskattar att bege sig ar i grad med att du kan jamstalld enkelt ha pa dig jeans som du kan ha en smoking eller att du behandlar VD kungen likadan fason som du behandlar vaktmastaren, konstaterar Golden.

Men om du sannerligen ar en globetrotter som inneha passerat 45 lander (och raknar), ta upp det kungen ett smidigt metod:

Ifall du ar nagon som alskar att dansa och vet hur man amna ha det bra, visa hur kul du ar. Visst, du kan satta en favoritlyrik som sammanfattar dina kanslor, eller sa kan du skriva nagot sa arme:

Tinder Bios forut killar som fangar hennes uppmarksamhet

Ifall du ar Mr. Smarty Pants, lista vad du tycker om – sag ej enbart att du ar intelligent. Vilken ar din favoritpodcast? Den senaste boken du laste? Talar du fem sprak? Namn nagot som provocerar en pratstund i din bio. Arme ar ett exempel fran Golden:

Samtidigt varje och en fran dina bilder inte behover vara en selfie utan gym, forklarar Golden att det fortfarande ar en bra plan att utarbeta din passion pro fitness i bio. Har ar ett par alternativ pro fitnessentusiasterna dar ute:

Ifall du skapar konst du ar stolt kvar kan du lagga upp den som ett kort i din profil (sa lange det ej ar det forsta). Det ar en bra konversationsstartare, sager Golden. Har ar ett slagfardig exempel ifall du ar malare:

Om du ar snubblad och forsoker anlanda pa nagot unikt ifall dig allena, ge dig personligen en break. Valj istallet din favoritprogram eller film och skriv en detalj som odiskutabelt kommer att ta nagon. Ifall du namner nagot kontroversiellt ar det troligt att du kommer att utlosa nagon typ av konversation.

Vagrar du att forsitta ett spel av ditt favoritlag? Visa hur kopiost du alskar sport. Golden, som ar baserat i New York, gav ett forvanad exempel pro de svara fansen fran de svarta, orange och blaa dar ute.

Bara att halla av mat skar det ej. Om du ar sa ofta matalskare som du anser att du ar, bevisa det. Bli specifik i din biografi om de basta tacos i din stan eller varenda du amna ha ett fantastiskt Manhattan. Golden gav par exempel som du kan ratta sedermera:

Inneha du en djarv sida? Funderar du kungen att vara stjarnan i uppfoljningen fran Free Solo? Att ha en djarv sida ar en av de egenskaper som vissa kvinnor letar efter hos en man . Golden gav ett par bioideer nedan:

Om du och din basta knopp ar oskiljaktiga ar det helt OK att visa att du ar en stolt husdjursforalder. Arme ar nagra ideer for att borja:

Det har ar din tillfalle att salufora dig personligen, sa kika till att du gor det arligt, exakt och med en aning foraning. Och glom inte att svepa som du menar riktigt söta guams-flickor det.

  • Basta online dating webbplatser pro 2019
  • Atta felsteg de flesta killar forstar ej att de gor pa dejtingsappar
  • Din definitiva guide pro att lite all Tinder-matchningar

Comments are closed.