Vet att det ar acceptera att retas lite

Att igangsattning en samtal pa Tinder kan besta nervost, speciellt ifall du vill att det ska anfora nagonstans. Oavsett ifall du soker ett romantiskt omstandighet, en ny kamrat eller enbart nagon casual lajbans, kan den justera samtalsstartaren handla all olikhet. I denna bit fran artikeln ger vi dig nagra tips pa hur du startar en snack gallande Tinder som sannerligen kommer att fora nagonstans.

Forst, mjalthugg din Tinder-oppningsmeddelande foto

En av de storsta misstagen du kan handla nar du startar en diskussion gallande Tinder ar att langa ett langt, forvirrat meddelande. Folk ar upptagna och de har inte tid att lasa genom ett fjarran meddelande blott forut att finn ut va du vill. Vaderstreck ditt oppningsmeddelande portratt och fin och skrida pa rak arm till poangen. Du kan stadse elaborera dina tankar senare, men att borja med ett fotografi, uppmarksamhetsgrabbande meddelande ar den basta vagen att fa bollen att rulla.

Att igangsattning en konversation kungen Tinder behover inte vara allvarligt affarsmassigt. Du kan ha lustigt med det samt! Att hetsa den andra personen lite kan vara ett bra fason att utvinna isen och starta konversationen. Se enbart till att ditt retande ar lattsamt och inte kommer ovan som elakt. En godmodig retsticka kan besta ett bra fason att visa den andra personen att du ar hagad och vill lara uppleva dem.

Undra ifall var de kommer ifran

Att fraga varenda den andra personen kommer ifran kan vara ett bra fason att igangsattning en pratstund gallande Tinder. Detta kan mildra dig att instruera dig mer ifall deras bakgrund, deras intressen och hur sa de handlar ifall. Darutover kan det besta ett bra metod att sama intressen. Oavsett ifall ni bada ar fran likadan stad eller vaxte upp i olika delar fran varlden, ar detta en bra samtalsstartare som kan hjalpa dig att bilda kanna varandra battre.

Kann dig ohejdad att slunga in en berom

Allihopa tycker om att bli komplimenterade, och att igangsattning en konversera pa Tinder med en kritik kan vara ett bra metod att atnjuta foremal att igangsattning bra. Oavsett om du komplimenterar den andra personens profilbild, deras intressen eller nagot annat, kan en valplacerad kritik vara ett bra fason att presentera att du ar hagad och uppskattar baksida av underben de har att tillhandahalla. Se blott till att din positiva ord ar akta och inte extrem.

Begagna inbyggda app-funktioner pro en bra samtalsstartare

Flertal dejtingappar, inberaknad Tinder, har inbyggda app-funktioner som du kan konsumera for att starta ett snack. Till exempel kan du hantera ”Super Like”-funktionen for att presentera nagon att du ar synnerligen hagad fran dem, eller du kan anvanda ”Fragor”-funktionen forut att fraga dem om deras intressen eller bakgrund. Att begagna dessa funktioner kan vara ett bra satt att igangsattning samtalet och presentera den andra personen singleasiangirls dejting att du ar serios ifall att inlara uppleva dem.

Forfragan om deras hobbyer och intressen

En fran de basta satten att igangsattning en konversation gallande Tinder ar att be om nagot den andra personen om deras hobbyer och intressen. Detta kan ge dig en feeling forut va de brinner for och vad de tycker om att gora kungen fritiden. Oavsett ifall de alskar att latsas videospel, ga pa vandring eller nagot helt annat, kan be om nagot ifall deras intressen vara ett bra satt att utbilda kanna dem battre och finn gemensamma intressen.

Nar du ar instabil, vaderstreck dig till grunderna

Att starta en konversation gallande Tinder kan ibland kannas som en svar mission, men gruva dig inte! Nar du ar osaker, vaderstreck dig till grunderna. En frank ”Hej, hur har din dag varit?” eller ”Vad har du sysslat med gallande sistone?” kan ofta leda till en bra pratstund. Dessa grundligt fragor tillater din match att instruera uppleva dig och starta en pratstund som kan utmynna en dejt, vanskap eller till och med en romantisk relation.

Comments are closed.