Otaliga fragar ocksa om Tinder Gold ar vart de fem dollarna i manaden extra kostnad

Om nagon matchar dig och din alder inte visas i appen kommer de att vara medveten om att du maste ha minst Tinder Plus. Kungen synonym satt kan Tinder Plus -prenumeranter fortiga sitt stracka fran andra anvandare, sa ifall avstandet inte visas vet du att personen ar atminstone en Plus -prenumerant. Sa du tvungen besta reserverad med hur du anvander funktionerna i Tinder Gold om du synnerligen ej vill att folk ska kanna till att du anvander det.

Svaret beror gallande hur du anvander Tinder. For dem som uppskattar mojligheten att pricka fina man och kvinnor via internet, ar Tinder Gold en fran de basta funktionerna som introducerats gallande en dejtingsapp. Forut dem som uppskattar sjalva svepprocessen och med avsikt gallande framtidsutsikter, inneha den formagan att sannerligen komprimera den epok du lagger gallande att svepa och oka den epok du kan agna at att chatta med mojliga matcher.

Spelar det nagon roll?

En nodvandig undran ar, spelar det nagon roll for andra konsument om du anvander Tinder Gold eller ej? Faktum ar att det varierar fran person till person, och om vad den personen letar efter, och va du pastar att du letar efter. Sa i princip ar det upp till dig. Lat oss undersoka detta narmare.

Sang oss prata att du anger att du letar efter ett langsiktigt forhallande. Kanske ar du i teorin, men i praktiken ar du en svepande dare som samlar tandstickor och traffar manga fran dem varje vecka. Nog har du inte haft ett proportion mer allvarligt an en upprepad forbindelse kungen manader. Som ett utslag kommer andra manniskor gallande Tinder att anta att du ar har for skojs skull och inte forut nagot allvarligt. Vi ar inte har pro att doma dig pro det, men det ar ett bevisat sakforhallande att hur sa du sager och baksida av underben du gor spelar roll pro andra folk … speciellt i datingpoolen.

Manniskor som anvander Tinder Plus och Tinder Gold tenderar i allmanhet att vara folk som lagger jatte- handlingskraft kungen sitt Tinder -liv. De traffar avsevart eller forsoker. Sa ifall du dejtar ofta, men presenterar en fasad som du ej ar, kan det krava en aning explikation att ljuda folk ta reda pa att du har Tinder Plus eller Tinder Gold. Om du forsoker fortiga din nyttjande av premiumtjansterna tvingas du bega flertal don:

  • Anvand inte funktionerna for doljalder / dolj plats
  • Anvand ej passfunktionen standigt pro att byta din plats och skapa kontakter med folk fran staden, savida du ej sannerligen kommer till den platsen
  • Konversera inte med dina matcher ifall allihopa Superlikes du har delat ut eller ifall all de toppval du har traffat

Tinder Golds smutsiga lilla hemlighet

Arme ar en hemlighet hur man träffar mexikansk-damer på nätet ifall Tinder som inte flera kanner till, och en som kungen ett slags metod duplicerar funktionaliteten i funktionen Likes You-funktionen hos Tinder Gold:

Om nagon redan har svept pa rak arm kungen dig, visas de pa (eller tatt) max av din stack anda. Det stammer, varje gang du loggar in pa Tinder, om nagon redan har svept direkt gallande dig, kommer de att visas maximal upp gallande din upprakning. Det betyder inte stadse att allihopa som ar overst upp i din stack har svept at hoger; det kan vara sa att ingen har.

Men du kan dra para ofta anvandbarhet fran funktionen Likes You i Tinder Gold i genom att bidra de forsta atnjuta profilerna extra respekt alldenstund de nog redan har valt dig. Om du sveper at hoger pa en av dem och matchar omedelbart, vet du att de redan hade svept direkt kungen dig.

Det utesluter dock inte att nagon raknar ut att du inneha Tinder Gold (eller atminstone Tinder Plus) pa indirekta metod. Till foredome, ifall du anvander Pass och hamnar i match med nagon i en annan stan, och den personen under en chatt med dig far reda kungen att du minsann ej finns i deras riktnummer, kommer de att besta medvetna om att du maste ha Pass och ar darmed minst en Tinder Plus -medlem (eller minst precis, riktig bra gallande att latsas spelet).

Comments are closed.