8 orsak till varfor du enkom matchar med forlorare pa Tinder

Tinder ger anvandarna kopiost att jamra pa, just som https://gorgeousbrides.net/sv/enkvinn/ online dating i allmanhet utfor. Det ar spartanskt att bega nagra ganska stora felsteg nar du ar farsking gallande natet. Det finns otaliga don att gora och ej gora i online-datering som du formodligen borde bekanta dig med. Men om du inneha anvant Tinder en liten tillfalle ar det mojligt att du redan har forolampad kungen nagra problem. En av de vanligaste ar att ringa ringa matchningar i appen, eller bara matcha med manniskor som du minsann inte vill ha pa ett datum, oavsett om du letar efter tjejer eller killar att pladdra och traffa.

Det finns flera anledningar till att du blott kan matchas med forlorare kungen Tinder. Nagra fran dem har att gora med hur du presenterar dig i dina foton och din profil, samtidigt andra kan relatera till hur andra uppfattar din stil eller din art, samtidigt andra troligtvis ar relaterade till din placering och de standarder som du satter dig jag. Las framat for att granska varfor du inte matchar de personer du synnerligen vill traffa pa Tinder och kika ifall det finns nagot du kan gora for att handla appen roligare.

1. Du ar orealistisk om dina kriterier forut matchningar

Far du inte manga matcher kungen Tinder? Nog maste du vara lite mer verklighetsnara med dina sokkriterier eller vilken ganska fran profiler du sveper pa rak arm kungen | iStock

Kommer du ihag nar Tinder fragade dig om kon, aldersintervall och geografisk radie du ville ha i potentiella matchningar? De smala votering som du ser i dina matchningar nu kan besta tack vare orealistiska eller alltfor specifika sokkriterier. Men det finns aven en annan tillfalle som kan belysa varfor du enbart matchar personer som du inte vill ha pa ett datum eller ej far nagra matchningar alls.

Det finns inget angenam satt att manifestera detta, sa vi drar bara fran Band-Aid fartfyllt: En skal till att du kanske inte far nagra bra matcher eller inte far nagra matchningar alls ar att du framst hoger kungen manniskor som ar betydligt mer attraktiva an du. Det kan besta ett svar piller att svalja, sarskilt om du tycker att du ar en ganska attraktiv person. Men kom ihag att om du bara sveper domstol pa bilder fran manniskor med modellliknande utseende, har du sannolikt blott en chans med dem ifall du samt har ett ansikte over genomsnittet.

2. Dina foton ger dig inga tjanster

Visst, det hjalper att ha ett stilfullt utseende och bra belysning nar du tar ett kort for din Tinder-profil. Och du kommer troligtvis att ringa flest matchningar om du ar extremt attraktiv. Men dessutom ifall ditt utseende superb kan beskrivas som ‘genomsnittligt’ kan du fortfarande ha foton som far fantastiska matchningar att svepa at hoger, inte at vanster, i din profil. Anvand ej selfies, inte bra upplysta foton eller foton dar du star i en grupp vanner. Valj istallet foton som visar ditt plyte tydligt, i smickrande lyse och skildrar dig i en outfit som ser bra ut pa dig. Du bor anvanda hogkvalitativa foton, och en webbplats som heter Tinder Seduction rekommenderar att du anvander bilder som maximera ditt utseende pro att ringa folk att svepa domstol.

3. Du befinner dig ej i ett stadsomrade

Nej nog Tinder ej ar den basta online dating-plattformen pro dig om du inte befinner dig i ett storre stadsomrade | iStock

Stader som New York och Los Angeles ar det basta stallet att hantera Tinder, eftersom det finns manga andra brukare gallande Tinder i dessa omraden. Men ifall du anvander Tinder i ett forortsomrade ar det massor mindre troligt att du far fantastiska matchningar. Vi anser inte att det inte finns nagon cool i laka befolkningen i sma stader eller forortsomraden, men du kan inte vanta sig dig att kika likadan mangd fantastiska matcher i en forortsstad som nar du anvander Tinder i ett storre storstadsomrade. Sa hur sa ar losningen? Om du inte planerar att plocka upp och maka snart kanske det inte finns nagon. Du tvungen antagligen blott inse att dejtingspoolen ar mindre i en liten stan an i ett stort tunnelbanaomrade.

Comments are closed.