En partisk syn på att köpa läkemedel online: det är bekvämt och privat, men …

En partisk syn på att köpa läkemedel online: det är bekvämt och privat, men …

Kontrollera om du behöver tillhandahålla ett recept. Australiensiska apotek erbjuder bara receptbelagda läkemedel online om du ger ett giltigt australiensiskt recept. Tro också på hur det kommer att påverka dig om artikeln skjuts upp och du inte får din medicin i tid. Hur kan jag säkert köpa mediciner online? Följ dessa fyra steg: Tala med din läkare eller farmakolog innan du köper mediciner online.

Kolla in företaget helt. Om du funderar på att köpa utomlands, kontrollera Office of Medicine Controls lista över läkemedel och aktiva ingredienser som inte kan importeras till Australien om du inte har tillstånd. Se upp för vilda fall om en terapeutisk produkt eller ett erbjudande verkar vara bra för att vara verklig, det är troligtvis.

Skaffa läkemedelsinformation om Medicines Line 1300 MEDICINE (1300 633 424). Upptäck mycket mer om att få mediciner och verktyg online på Healing Goods Management (TGA).

Denna webbplats behöver cookies för att kunna fungera. Se till att kakor finns och besök sedan önskad sida igen.

Det slutar med att bli mycket lättare och mindre komplicerat att få receptbelagda läkemedel online och en snabb webbsökning kommer säkert att förändra hundratals, annars tusentals, webbplatser som marknadsför receptbelagda läkemedel. Även om köp av receptbelagda läkemedel online kan verka problemfritt och prisvärt, kan det avslöja kunder för betydande hälsorisker, eftersom både välrenommerade och ogiltiga eluttag körs online.

Vissa webbplatser som erbjuder receptbelagda läkemedel som säljs kommer att förklara att de är ackrediterade av en kanadensisk läkemedelsbutik som styr myndigheten när de faktiskt inte är det. Nedan finns två tekniker för att verifiera äktheten hos ett kanadensiskt onlineapotek. Sök efter den kanadensiska serviceadressen på onlineapotekets webbplats (vanligtvis upptäckt på “House” eller “Kontakta oss” -sidan).

Kolla in webbplatsen för läkemedelsbutikens styrande myndighet i provinsen eller territoriet där onlineapoteket faktiskt har utvecklat sin tjänst för att upptäcka om apoteket är certifierat. Till exempel, om online -apoteket indikerar att det ligger på 123 https://manlig-halsa.se/generisk-cialis/ någon typ av väg, Winnipeg, Manitoba, skulle man säkert gå till Drug Store Public Register -sidan på College of Pharmacists of Manitobas webbplats för att bekräfta att apoteket är certifierat för verkar i Manitoba.

Äktheten hos ett på internetapoteket kan också valideras med. Drug Store Verified Websites Program, ett webbplatsverifieringsprogram som administreras av National Organization of Boards of Pharmacy (NABP), vilket är NAPRAs motsvarighet i USA. Detta bekräftelseprogram gör det möjligt att använda en “. Apotek” domännamnsexpansion (t.ex.

Några kända felaktiga uttalanden om kuponger, rabatter Mer – Needymeds

Pharmacy, Name.pharmacy) till onlineapotek samt på internetkällor för apoteksinformation som är korrekt licensierade samt följer alla relevanta lagar samt standarder. Ett kanadensiskt apotek och/eller apoteksinnehavare måste vara certifierat i ett av distrikten eller regionerna i Kanada för att tänka på en “. Drug store” -domän (även om inte alla licensierade onlinebutiker får denna anpassade domänförlängning) och även kunder kan handla säkert med läkemedelsbutiker som beskrivs på den bekräftade listan.

läkemedelsbutikens webbplats där de kan leta efter en onlinebutiks webbplats för att bekräfta om den har utvärderats och är säker att använda. NAPRA är en viktig följeslagare med NABP för. Drug Store Verified Websites Program i Kanada. Någon form av kanadensiskt läkemedelsföretag eller företag som letar efter att få en “.

Comments are closed.